Werken met het e-Depot

Wij bieden aanvullende opleidingen en trainingen aan over het beheren van digitale informatieobjecten met het e-Depot. Let op! De basistraining voor het gebruik van het e-Depot wordt hier niet behandeld.

Alles uitklappen

U kunt verschillende aanvullende opleidingen en trainingen bij ons aanvragen in de vorm van een groepstraining, een workshop en/of individuele begeleiding:

 1. Opleiden van nieuwe medewerkers
  Onze trainers kunnen nieuwe medewerkers van Regionaal Historisch Centrum opleiden in het werken met het e-Depot. De training wordt groepsgewijs voor alle
  Regionaal Historische Centra op een of meerdere momenten in een jaar gegeven en is vergelijkbaar met de basistraining bij het in gebruik nemen van het e-Depot.
 2. Opfrisworkshops
  Tijdens deze training wordt het werken met het e-Depot nog een keer opgefrist. Daarnaast behandelen onze trainers de nieuwste inzichten in het werken met e-Depot. Zij bieden de medewerkers van het Regionaal Historisch Centrum de mogelijkheid onder begeleiding nog een keer te oefenen met het e-Depot.
 3. Verdiepingsworkshops
  Tijdens deze training wordt dieper ingegaan op onderwerpen die betrekking hebben op het werken met ons e-Depot. Bij de aanvraag van deze verdiepingsworkshop kan het Regionaal Historisch Centrum zelf de onderwerpen aandragen.
 4. Individuele begeleiding
  Medewerkers van het Regionaal Historische Centrum kunnen ook individuele begeleiding krijgen bij het werken met ons e-Depot. Hiervoor stellen we een strippenkaart ter beschikking die de gebruiker de mogelijkheid geeft de begeleiding af te nemen die hij of zij nodig heeft.

De aanvullende opleidingen en trainingen zijn bestemd voor Regionaal Historische Centra.

Wanneer er kosten zijn verbonden aan de dienstverlening, bespreekt een accountmanager dat met u. Kosten zijn altijd op basis van de integrale kostprijs.